Μεταξοτυπικές Εκτυπώσεις

Η εταιρεία μας έχει μακρά πείρα σε εκτυπώσεις κάθε είδους, με βασικό άξονα την μεταξοτυπική εκτύπωση σε οποιοδήποτε υλικό.

Έτσι μπορεί να παρέχει τα εξής:

  • Αυτοκόλλητες μεμβράνες ευρωπαϊκών προδιαγραφών από πολυεστέρα, πολυκαρβονικό (Lexan) και PVC, σε διάφορα πάχη, με ισχυρό αυτοκόλλητο διπλής όψης, κατάλληλες για βιομηχανική χρήση. Οι κοπές τους, εφ'όσον πρόκειται για μεγάλες ποσότητες, γίνεται με ειδικό κοπτικό μαχαίρι σε αυτόματη πρέσα, για τη συμπίεση του κόστους.   

metax 01

  • Αυτοκόλλητες ετικέτες από PVC, σε σταθερά βασικά εργοστασιακά χρώματα της JAC, οκταετούς εγγύησης αντοχής, καθώς και της σειράς 50 της 3Μ . Tης σειράς 100 της 3Μ σε λευκό και διαφανές, με θερμοκρασιακή αντοχή από -40 έως +95 °C , δεκαετούς εγγύησης αντοχής.

metax 02

  • Αυτοκόλλητες πινακιδούλες από φύλλο αλουμινίου πάχους 0,1mm .
  • Πινακιδούλες αλουμινίου πάχους 0,6mm και 1mm, με δυνατότητα τοποθέτησης ισχυρού αυτοκόλλητου διπλής όψης ή με διάτρηση στις γωνίες τους ώστε να μπορούν να στερεωθούν με βίδες ή πιρτσίνια και δυνατότητα κρουστικής εκτύπωσης εξαψήφιου αύξοντα αριθμού (S/N).
  • Εύκαμπτες αυτοκόλλητες πινακίδες, υψηλής αισθητικής, επικαλλυμένες με ειδικό προστατευτικό διαφανές υλικό (τρισδιάστατη εντύπωση) πάχους 1 ή 2mm, κατάλληλες και για χρήση σε συσκευές και μηχανήματα με κυρτές ή κοίλες επιφάνειες.
  • Κουτιά συσκευασίας μικρών διαστάσεων από απλό χαρτόνι βάρους έως 550γρ./τ.μ. , σε οποιοδήποτε σχέδιο και μέγεθος, τυπωμένα ή ατύπωτα.

pantoneΗ εκτύπωση των χρωμάτων προσδιορίζεται από τους κωδικούς των χρωματολογίων της PANTOΝE & RAL. Μπορεί, πάντως, να παραχθεί οποιοσδήποτε χρωματισμός απαιτείται από τον πελάτη.

 

 

Εντυπο Υλικό

brochure

Επικοινωνία

ΤΕΧΝΟΓΡΑΜΜΗ Μ.Ε.Π.Ε

Λ. Πανταζοπούλου 16
561 21 Αμπελόκηποι - Θεσσαλονίκη

Τηλ.:2310 739360, Fax : 2310 745247

E-mail : info@technogrami.gr
Facebook : https://www.facebook.com/technogrammi/