Εταιρεία

Η εταιρεία μας έχοντας αποκτήσει μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή κάθε είδους μεμβρανών κατάλληλων για μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων και έχοντας δημιουργήσει την κατάλληλη υποδομή στον τομέα της κατασκευής κάθε τύπου πληκτρολογίων μεμβράνης είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε επιπέδου και τεχνολογίας πληκτρολογίων μεμβράνης.

Εχουμε την δυνατότητα κατασκευής απλών μεμβρανών, πληκτρολογίων μεμβράνης με κατάλληλο υπόβαθρο τρυπημένο (αλουμίνιο), πληκτρολογίων μεμβράνης με εσωτερικές μεταλλικές επαφές, ώστε να υπάρχει η μηχανική αίσθηση της πίεσης του πλήκτρου.

Μπορούν να υπάρχουν παράθυρα για οθόνες LED όλων των χρωμάτων LCD, CRT κλπ. Με κατάλληλη εξωτερική επίστρωση ώστε να είναι τελείως διαφανή για να αποφεύγεται το φαινόμενο της έντονης διάχυσης.

Τα υλικά κατασκευής είναι εξαιρετικής ποιότητας, με μεμβράνη μεγάλης αντοχής σε οξέα, λίπη, νερό, διαλύτες , στην θερμοκρασία (έως 140C), στην μηχανική καταπόνηση και σε κάθε είδους περιβάλλοντα.

Κάθε χρώμα μπορεί να δημιουργηθεί είτε με απλή ένδειξη κάποιου χρώματος (δείγμα χρώματος) είτε μεσω του οδηγού χρωμάτων PANTONE.

Μπορούμε να βοηθήσουμε στην κατασκευή της μακέτας του πληκτρολογίου προσφέροντας την τεχνογνωσία μας ή να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου την κατασκευή της.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κατασκευής ανταλλακτικών πληκτρολογίων για την επισκευή υπαρχόντων ανεξαρτητου ποσότητας.

Στον τομέα των μιμικών διαγραμμάτων κατασκευάζουμε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα για κάθε πιθανή χρήση.

 

Εντυπο Υλικό

brochure

Επικοινωνία

ΤΕΧΝΟΓΡΑΜΜΗ Μ.Ε.Π.Ε

Λ. Πανταζοπούλου 16
561 21 Αμπελόκηποι - Θεσσαλονίκη

Τηλ.:2310 739360, Fax : 2310 745247

E-mail : info@technogrami.gr
Facebook : https://www.facebook.com/technogrammi/